Apple AirPods Pro 2022

Zobrazit katalog
Apple AirPods Pro 2022
4,8 585 hodnocení
Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, aktivní potlačení hluku (ANC), uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.3, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, certifikace IPX4, výdrž baterie až 30 h (6 h+24 h)
Kód:  JA940i4b Prod. číslo:  JA940i4b Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Apple AirPods Pro 2022

Bezdrátová sluchátka Apple AirPods Pro 2022 s přepracovaným zvukem a mnohem lepším potlačením hluku

Druhá generace magických sluchátek Apple AirPods Pro je konečně tady! Úplně nový čip Apple H2 totiž rozehrává velká zvukové představení, díky kterému se uživatelský zážitek posouvá na mnohem vyšší úroveň. K tomu výrazně napomáhá i vylepšené aktivní potlačení hluku. Sluchátka Apple AirPods Pro 2022 si jednoduše zamilujete už po pár minutách. A využít je můžete na kterémkoli Apple zařízení, protože párování a přepojování třeba z iPhonu na iPad probíhá prakticky okamžitě.

Apple AirPods 2022 zaručí kouzelný poslech za každých okolností

Výkon nového čipu H2, zabudovaného do lehkého a kompaktního těla, poskytuje výjimečný akustický zážitek a potlačuje až dvakrát více hluku než předchozí generace AirPods Pro. Díky novému zvukovému měniči s nízkým zkreslením a vlastnímu zesilovači nyní AirPods Pro 2022 nabízejí bohatší basy a křišťálově čistý zvuk v širším rozsahu frekvencí

Intuitivní dotykové ovládání

Sluchátka Apple AirPods Pro 2022 se prakticky kompletně dají ovládat pomocí dotykové plošky. Pouhým přejetím prstu lze regulovat hlasitost, stisknutím spustit nebo pozastavit přehrávání a přijmout nebo ukončit hovor a podržením přepnout mezi režimy poslechu. Je to tak jednoduché!

Hrají, jen když posloucháte

Infračervený senzor pozná, kdy jsou Apple AirPods Pro 2022 zastrčena v ušním kanálku. Takže hrají pouze v okamžiku, když jste připraveni poslouchat. Jakmile je vyndáte, automaticky pozastaví přehrávání. A protože nejsou sluchátka nijak kabelově propojena, můžete klidně využívat jenom jedno – je to jenom na vás. A při sportování pak oceníte, že sluchátka i nabíjecí pouzdro mají certifikaci odolnosti IPX4.

AirPods Pro 2022 mají nové nabíjecí pouzdro

Sluchátka AirPods Pro 2022 se dodávají s nově navrženým nabíjecím pouzdrem, které je odolné proti potu a vodě. Rovněž obsahuje poutko na šňůrku, takže je máte vždy po ruce. Díky funkci Precision Finding mohou uživatelé s iPhonem podporujícím U1 najít své nabíjecí pouzdro pomocí naváděcích pokynů. Nabíjecí pouzdro má také vestavěný reproduktor, který vydává hlasitější tóny, takže jeho nalezení bude snadné a rychlé.

Nabíjecí pouzdro pro Apple AirPods Pro 2022 s podporou MagSafe

S elegantním nabíjecím pouzdrem získáte celkovou výdrž sluchátek Apple AirPods Pro 2022 na úrovni 30 hodin i s aktivním potlačením hluku. Základní výdrž sluchátek se pohybuje až na úrovni 6 hodin, což je o 1,5 hodiny více než u minulé generace. Pouzdro se jednoduše nabíjí pomocí dodaného USB kabelu s Lightning konektorem. Lepší variantou však je použít bezdrátovou nabíječku. Například s podporou MagSafe.

Bezchybné párování s Apple produkty

S jakýmkoli zařízením od Apple se pomocí Bluetooth 5.3 spárují AirPods Pro 2022 okamžitě. Jakmile je vyndáte z nabíjecího pouzdra a dáte do uší, tak vás obklopí příjemným zvukem.

Klíčové vlastnosti sluchátek Apple AirPods Pro 2022

  • Aktivní potlačování hluku tlumí nežádoucí okolní zvuky
  • Adaptivní režim propustnosti propouští zvuk dovnitř a současně tlumí hlasitý hluk z okolí
  • Díky dotykovému ovládání můžete přejetím prstu upravit hlasitost, stisknutím spustit nebo pozastavit přehrávání a přijmout nebo ukončit hovor a podržením přepnout mezi režimy poslechu
  • Prostorový zvuk s dynamickým snímáním polohy hlavy
  • MagSafe nabíjecí pouzdro s reproduktorem a poutkem na zavěšení
  • Snadné nastavení, detekce nasazení a automatické přepínání mezi Apple zařízeními
  • Infračervený senzor pozná, kdy (ne)máte AirPody v uchu a spustí/vypne přehrávání
  • Aplikace Najít se zobrazením blízkosti pro AirPody Pro 2022 a nabíjecí pouzdro

Parametry a specifikace

Barva
Bílá Hotovo!
Provedení
Špunty Hotovo!
Konstrukce
Uzavřená Hotovo!
Mikrofon
Ano Hotovo!
Typ připojení
Bluetooth Hotovo!

Barva

Barva
Bílá Hotovo!

Typ sluchátek

Provedení
Špunty Hotovo!
Konstrukce
Uzavřená Hotovo!
Mikrofon
Ano Hotovo!

Připojení

Typ připojení
Bluetooth Hotovo!
Verze Bluetooth
5.3 Hotovo!

Vlastnosti a funkce

Funkce
Přepínání skladeb, Přijímání hovorů, S ovládáním hlasitosti Hotovo!
Potlačení hluku
Aktivní (ANC) Hotovo!

Baterie

Maximální výdrž baterie
30 h Hotovo!
Výdrž baterie (sluchátka)
6 h Hotovo!
Výdrž baterie (pouzdro)
24 h Hotovo!
Nabíjení akumulátoru
Lightning, V pouzdře Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
5,3 g Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, lze si modely Airpods někde vyzkoušet, hodně často mi bezdrátová sluchátka nesedí, tak bych si dřív radši vyzkoušel různé modely.

Dobrý den, AirPods Pro 2 jsou mé první sluchátka s ANC a nevím tedy, jak by měl potlačený zvuk znít. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli je možné, že sluchátka při zapnutém ANC vydávají v naprostém tichu lehký až jemný šum. Přirovnal bych to k šumění moře. Děkuji

Upravte kategorii produktu, vzdyt je to ostuda. " TV, foto, audio-video Hi-Fi komponenty Hudební merchandise Plakáty Filmové plakáty Apple AirPods Pro 2022"

Dobrý den Chtěl bych koupit tyto airpods ale bojím se jejich stavu. Potřeboval bych vědět jaký je jejich stav když je u výrobku napsáno použité. V jaké míře použité? Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, mám iphone 11 a koupil jsem si sluchátka airpods pro 22, ale nejde tam prostorový zvuk (prostorový zvuk není k dispozici). Přitom mám vše zapnuté, nastavil jsem i prostorový zvuk ale nic nefunguje. Mohu prosím požádat o radu?

Dobrý den, mám dotaz na podporované nabíjení pouzdra. Mám iPhone SE 2022, který podporuje rychlé nabíjení, což dělám pomocí této nabíječky: https://www.alza.cz/choetech-pd20w-type-c-wall-charger-mfi-type-c-to-lightening-cable-d6868822.htm?o=1#parametry Vzhledem k tomu, že se jedná o rychlonabíječku, zajímalo by mě, zda nemůže poškodit pouzdro od AirPods Pro 2022 Na vašich stránkách ani na stránkách výrobce jsem nedohledal maximální možné parametry nabíječky. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, budou AirPods fungovat i s Androidem? Děkuji. Zdravím

Ahoj hledám k IPhonu malá sluchátka hlavně pro telefonování. Tzn. potřebuji dobře slyšet a zároveň, aby bylo dobře a srozumitelně slyšet i mě a to převážně venku, třeba na rušné ulici nebo při mírném povětří ? Jsou na to AirPods vhodná ? Léta jsem používal headset Plantronics Voyager 5200, ale ten vždy dobře fungoval tak cca rok... :-( Předem dík za info od zkušených uživatelů…

Prosím jaká je reálná výdrž na jedno nabití při zvýšené hlasitosti tak na 80??

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou součástí balení 4 páry silikonových nástavců do uší (extra malé, malé, střední, velké), kabel Lightning na USB-C, nabíjecí pouzdro MagSafe s reproduktorem a popruh na krk. Jak je uvedeno: Odkaz do neznáma

123...
Diskuze a poradna k Apple AirPods Pro 2022
Další informace

Co to je ANC (aktivní potlačení hluku)?

ANC je technologie potlačení okolního hluku, kterou najdeme v moderních bezdrátových sluchátkách. Využívá sadu mikrofonů, kterými hluk snímá, a uvnitř sluchátek k němu vytváří akustické protivlny, čímž hluk eliminuje. Má ale také určité nedostatky. Jaké? I to se dozvíte v tomto článku.

Nahlédněte do útrob. Sluchátka Beats Studio Buds+ lépe hrají a přichází i v průhledné verzi

Kvalitou ověnčená značka Beats představuje svá nová True Wireless sluchátka – Beats Studio Buds+. Mají zaujmout již na první pohled, ale pokrok samozřejmě neminul ani vnitřní výbavu.

True Wireless – co jsou „skutečně bezdrátová“ sluchátka a mají nějaké nevýhody?

True Wireless sluchátka nabízejí kvalitní poslech při zachování svobody pohybu. Jejich vznik umožnila řada technologických inovací – jakých? Jak TWS sluchátka vlastně fungují a na co si u nich dát pozor, se dozvíte v tomto článku.

Základy péče o bezdrátová sluchátka (RADY A TIPY)

Bezdrátová sluchátka se mohou snadno ztratit či znečistit. Také je důležité je správně nabíjet, a to zejména při dlouhodobém uložení. Poradíme vám, jak se o ně správně starat, aby dostála hygienickým požadavkům a vydržela dlouho.

Komprese audia aneb jak obelhat ucho

Komprese zvuku využívá toho, že se lidské ucho nechá docela snadno ošálit. Jak se komprese zvuku projevuje, v jakých případech je užitečná a kdy je lepší se jí raději vyhnout?

Jak si vybrat v nabídce sluchátek Apple AirPods

Vybrat ta správná sluchátka Apple AirPods nemusí být vůbec složité. Stačí si projít jejich parametry, na které se zaměřujeme v tomto článku. Tak která nejlépe padnou vám?

Skutečně bez drátů: Co nabízí True Wireless sluchátka?

Bezdrátová sluchátka přinesla jistou svobodu pohybu, ale až True Wireless sluchátka se zcela zbavila všech káblíků. O přenos signálu se stará technologie Bluetooth, a to i mezi oběma sluchátky. Dobře hrají, mají zajímavé vychytávky a jejich prodej raketově roste. Proč jsou tak oblíbená? A která True Wireless sluchátka stojí za to?

Jak připojit sluchátka (NÁVOD)

Dříve k připojení sluchátek stačilo jenom jedno zasunutí konektoru. Bezdrátová sluchátka přinesla spoustu svobody, jejich připojení zároveň umí být poněkud ošemetné. V našem článku poradíme, jak Bluetooth sluchátka spárovat například s telefonem, ale i připojit k počítači, televizi či herní konzoli.

CES 2023 - To nejzajímavější z audia | foto | videa

Veletrh spotřební elektroniky CES 2023 je v plném proudu a přináší i spoustu novinek z oblasti audio, foto a videotechniky. Co nás zaujalo nejvíce?

Sluchátka s aktivním potlačením hluku (ANC): Jak fungují a která vybrat

S funkcí ANC, tedy Active Noise Cancelling, se setkáváme u čím dál většího počtu sluchátek. Funkce pomáhá eliminovat rušivé zvuky z okolí, například když cvičíme v posilovně nebo jedeme v městské hromadné dopravě, a zvyšovat komfort našeho poslechu. Jak tato funkce funguje a jaké má výhody a nevýhody?

AirPods Pro 2022 (RECENZE): nové špunty s ještě delší výdrží a lepším ovládáním

Nová sluchátka Apple AirPods Pro 2. generace slibují ten nejlepší možný poslech v rámci kategorie True Wireless. K pokročilým funkcím, jako je ANC či režim propustnosti, přidávají nové funkce a ty současné díky novému čipu ještě zdokonalují. Co všechno od nich čekat?
Recenze Apple AirPods Pro 2022
Příslušenství pro Apple AirPods Pro 2022 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple AirPods Pro 2022. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple AirPods Pro 2022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple AirPods Pro 2022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple AirPods Pro 2022.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací