Emise pro AP+ v app - všechny segmenty BRAhs00

Braun Series 3 3045s (Wet&Dry)

Zobrazit katalog
Braun Series 3 3045s (Wet&Dry)
4,7 78 hodnocení
Holicí strojek trojitý holicí systém s hřebínkem Micro Comb, planžeta SensoFoil, výsuvný zastřihovač dlouhých vousů, plně vodotěsný, akumulátorový zdroj(Ni-Mh), doba nabíjení 1hod, doba provozu 45min, použití s pěnou/gelem, cestovní pouzdro, bez zámku na spodní planžetu
Kód:  BRAHSP005 Prod. číslo:  4210201131694 Stránky výrobce

Braun Series 3 3045s (Wet&Dry)


Drsný na vousy. Jemný na pokožku.

Braun je ikonická německá značka, která se specializuje na přesné holicí strojky světové úrovně. Globálně je oceňovaná za svůj jednoduchý, intuitivní design a vynikající výkon produktu. Důvěřují jí muži po celém světě, Braun je světovou jedničkou mezi holicími strojky.* Všechny holicí strojky Braun mají přímé, intuitivní tahy, tudíž stejné místo nemusíte přejíždět dvakrát, což pomáhá minimalizovat podráždění pokožky. Speciální střihací díly jsou citlivé na tlak a jsou chráněné patentovanou kovovou síťkou (SensoFoil™), která zajistí čisté a maximální oholení a vynikající pohodlí pokožky. Všechny holicí strojky Series 3 jsou navrženy a vyrobeny v Německu, a tak je zachována maximální přesnost a pozornost detailu. Kvalita, kterou pocítíte každý den.

*Na základě průzkumu provedeného v období do července 2015 do června 2016. Zdroj: Přední institut zabývající se průzkumem trhu.


S Braun Series 3 3045s Wet&Dry dosáhnete pokročilého holení

3 specializované střihací díly spolupracují na hladkém a jemném oholení. Patentovaná technologie Braun SensoFoil chrání vaši pokožku před ultra ostrým ostřím.

Technologie Micro Comb

Hřeben ProSkin Micro Comb zachytí většinou vousů při prvním tahu, díky čemuž pokožku oholíte se strojkem Braun Series 3 3045s (Wet&Dry) rychleji a pohodlněji.

Braun Series 3 3045s Wet&Dry je jemný k citlivé pokožce

Ostří Braun Series 3 citlivé na tlak se automaticky zasune, aby tak ochránilo vaši pokožku. Pro jemné oholení a pocit hladké pokožky.

Zabudovaná přesnost

Extra velký střihač na zadní straně strojku Braun Series 3 3045s (Wet&Dry) je ideální pro tvarování licousů nebo zastřihování delších vousů před holením.


Inteligentní design

Plného holicího výkonu Series 3 ProSkin je dosaženo díky tenké a přesné hlavici, která se dostane i do těžko přístupných míst, například pod nos.

S Braun Series 3 3045s se můžete holit nasucho i za mokra

Holicí strojek Series 3 3045s (Wet&Dry) lze použít s vodou, pěnou nebo gelem a dosáhnout tak ještě vyšší kluznosti a pocitu hladké pokožky. Kromě toho se můžete holit i ve sprše.

Braun Series 3 3045s Wet&Dry je 100 % voděodolný

Všechny holicí strojky Braun jsou vodě odolné do hloubky až 5 metrů. Prakticky je můžete opláchnout pod tekoucí vodou, čištění je tak snadné a hygienické.

Vynikající baterie

Výkonná NiMH baterie se plně dobije za 1 hodinu, strojek Braun Series 3 3045s (Wet&Dry) lze poté používat 45 minut bez použití napájecího kabelu. Rychlé 5minutové nabití stačí na 1 oholení. Kontrolka LED vás upozorní když je váš holicí strojek třeba dobít. Je akumulátorový a tudíž funguje pouze bez napájejícího kabelu - ochrana uživatele.




Parametry a specifikace

Určení
Pánský Hotovo!
Využití
Obličej Hotovo!
Holicí mechanismus
Planžetový Hotovo!
Napájení
Akumulátor Hotovo!
Doba provozu
45 min Hotovo!

Určení

Určení
Pánský Hotovo!

Využití

Využití
Obličej Hotovo!

Holicí mechanismus

Holicí mechanismus
Planžetový Hotovo!

Napájení

Napájení
Akumulátor Hotovo!
Doba provozu
45 min Hotovo!
Doba nabíjení
1 h Hotovo!

Funkce a vlastnosti

Funkce
Voděodolnost, Zastřihovač, LED indikátor nabíjení Hotovo!
Délka střihu
0,05 mm Hotovo!
Délky nástavců
0,05 mm Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Mokré holení Hotovo!

Barva

Barva
Modrá Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


» Všechny Holicí strojky se zastřihovačem vousů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

zdravím, prodávají se tady na Alze i náhradní planžety pro S3?

Dobrý den, Rád bych si koupil holící strojek na vousy. Ještě nikdy jsem žádný nepoužíval. Chci si vybrat nejaký Braun series 3. Mohli by jste mi napsat jaký je rozdíl mezi modely 3010s 3020s 3045s 3050 black 3090? Je opravdu ta clean station tak super jak říkají reklamy? Anebo se bez ni obejdu :) Jaký by jste mi prosím doporučili? Jsem absolutní laik :) chci si vybrat to nejlepší v poměru cena/kvalita. Moc Vám děkuji za odpověď :) klidně na kvalitní odpověď počkám :) S pozdravem Matěj Michna

Obsahuje balení i cestovní obal na strojek?

Dobrý den, potřebuji koupit pouze novou holicí hlavici na typ strojku: Braun Series 3 3045s (Wet&Dry), ale vůbec nevím jaký na tento typ aby byl ten správný. Kolega si koupil, ale neseděl mu, přitom v popisu bylo uvedeno: kompatibilní pro řadu S. Potřebuji to do příštího pondělka. Děkuji za odpověď :-)

Dobrý den, jak je to s tou ni-mh baterií? Musí se úplně vybít a pak teprve nabít nebo tato technologie pokročila a můžu nabíjet libovolně bez ztráty kapacity (paměťový efekt)? Ono mi totiž přijde nepraktické nechat strojek na poslední čárce běžet na prázdno aby se baterie vybila nebo riskovat že se v půli holení vybije... Díky

Ztratil jsem nabíječku k tomuto strojku, nevíte někdo kde bych ji mohl sehnat?

Da sa objednat napajaci kabel samostatne? Strojcek uz mam, ale kabel sa mi pokazil.

Dobrý den, chci koupit přítelovi nějaký dobrý a kvalitní holicí strojek, tento se zdá vhodný, jen mě hodně zajímá, jestli tento strojek dokáže jen vousy zastřihnout ? Můj přítel si vousy neholí do hladka pouze zastřihává, zkracuje, jak chcete..tak doufám, že mi někdo poradí prosím. Děkuji :)

Dobrý den ... chci si tento strojek koupit ale nevím zda je vhodný i na holení vlasů na celé hlavě.... jde mi o to aby byla hlava vazne dokonale oholena .... popřípadě poprosim vaše doporučení holiciho strojku děkuji

Dobrý den, jaký typ čisticí stanice byste mi pro tento strojek doporučili?

12
Diskuze a poradna k Braun Series 3 3045s (Wet&Dry)
Příslušenství pro Braun Series 3 3045s (Wet&Dry) Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN Series 3 3045s (Wet & Dry). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Series 3 ProSkin 3045s (Wet&Dry). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Series 3 ProSkin 3045s (Wet&Dry).
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací